Онлайн зустріч з Оксаною Зененко!

Запрошуємо на онлайн зустріч з Оксаною Зененко!
Онлайн зустріч з Оксаною Зененко, що відбулася 3 листопада
Оксана Зененко – письменниця, випускниця Херсонського Державного Технічного Університету, дебютувала у 2014 році з романом “Таємниця іноземки” та повістю “Мрії збуваються” у видавництві «Ліра+». У 2019 році — у Всеукраїнській газеті «Дебют» вийшов друком роман “Чемпіонка”. Восени того ж року стала співавтором збірки “Покрова через Збруч” від видавництва «КМ-Букс».
Багаторічне захоплення авторки історією України й, зокрема, детальне дослідження епохи Гетьманщини лягли в основу роману “Останній лицар гетьмана”, що вийшов у видавництві «Український пріоритет» (м.Київ) у березні 2020 року.
Під час  презентації роману поговоримо про славне козацьке минуле за часів Гетьманської України й, зокрема, про визвольну боротьбу проти московських загарбників під проводом гетьмана Петра Дорошенка!
Про її причини та наслідки, про українських патріотів, що стояли поруч зі своїм гетьманом до останнього подиху! Про помилки й зради, що залишившись непоміченими, й досі відгукуються у нашому сьогоденні! Про воїнів- характерників і, звісно, про кохання, що долає безмежну прірву часів!