Промоція книги та читання серед юнацтва та молоді: нові форми в нових умовах. Семінар 7-8 грудня.

Фахівці ОЮБ ім.В.В.Маяковського – методичного центру по роботі з юнацтвом та молоддю – взяли участь в обласному онлайн-семінарі “Стратегія розвитку читання та діяльність бібліотек області у 2022 році: цілі, завдання, форми роботи”. Семінар проходив в режимі відеоконференції на платформі Google Meet.
До семінару підключилися понад 80 бібліотек області, серед яких були централізовані бібліотечні системи, публічні бібліотеки громад, окремі бібліотечні філії, бібліотеки, що входять в систему ЦКД.
Про промоцію книги та читання серед юнацтва та молоді розповіла Маленко Лариса Анатоліївна, заступниця директора Одеської обласної бібліотеки для юнацтва.
Заходи популяризації книги, читання та бібліотеки, що були презентовані, – це не тільки взаємодія з читачем нашої бібліотеки. Як методичний цент, ми закликали колег використовувати їх в своїй роботі, а також брати активну участь у регіональних акціях, конкурсах та соцдослідженнях.
На новому форматі бібліографії онлайн та формах роботи з молоддю в нових умовах акцентували свій виступ наші бібліографи: Степанова Н.І.,Сухарева Л.Г. та Олійник Л.М.
Цікавим та корисним був досвід Ізмаїльської міської бібліотеки для дітей,Чорноморської ЦМБ ім.І.Рядченка, Куяльницької ПБ ім.Є Чекаленко (http://kotovskrcbs.blogspot.com/2021/12/blog-post_9.html ), публічних бібліотек Арциза, Балти, Любашівки,Кодими, Красносілки,Татарбунар.
Сподіваємося на плідну співпрацю та пропонуємо ще раз ознайомитись з презентаціями:

Маяковка_облсемінар2021

Бібліографи2021