Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Українська історична та культурна спадщина під час військової агресії РФ: досвід, виклики, загрози»

23-24 серпня 2022 року в Одеській національній науковій бібліотеці під егідою Міністерства культури та інформаційної політики України відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Українська історична та культурна спадщина під час військової агресії РФ: досвід, виклики, загрози», яка є складовою кроссекторального проєкту «УКРАЇНА: ІСТОРІЯ. КУЛЬТУРА. ІДЕНТИЧНІСТЬ» і присвячена Дню Незалежності України.
Одеська обласна бібліотека для юнацтва взяла участь у конференції та в секції «Культурно-просвітницька робота у поширенні історичних знань з питань формування української національної ідентичності» представила спільну доповідь «Українознавчий компонент в системі національно-патріотичного виховання молоді в полікультурному регіоні (досвід співпраці Ону імені І.І.Мечникова та Одеської обласної бібліотеки для юнацтва)» Маленко Лариса Анатоліївна, заступник директора з бібліотечної роботи Одеської обласної бібліотеки для юнацтва; Петрова Наталія Олександрівна, кандидат історичних наук, доцент кафедри археології та етнології України, заступник декана факультету історії та філософії з наукової роботи Одеського національного університету імені І.І.Мечникова (м. Одеса), старший науковий співробітник відділу дослідження соціодемографічних та правових аспектів Голодомору-геноциду філіалу «Інститут дослідження Голодомору» Національного музею Голодомору-геноциду (м. Київ).

Українознавчий компонент в системі національно-патріотичного виховання молоді в полікультурному регіоні _compressed

ЗАКАЧАТИ ПРЕЗЕНТАЦІЮ