Презентація книги Кевіна Дж. Андерсона «Хребет дракона» (анонс)

10 червня о 14.00 запрошуємо вас на презентацію першого українського видання книги всесвітньо відомого американського письменника Кевіна Дж. Андерсона “Хребет дракона”, яка відкриває його нову трилогію “Розбудити дракона”.
Українське видання представлятиме директор та головний редактор видавництва «Медіасон» (м. Івано-Франківськ), яке отримало права на переклад та видання трилогії К. Андерсона, Владислав Сукенник.
Чекаємо на вас у суботу о 14.00!

«Розбудити дракона» – це багатотомна епопея у жанрі фентезі одного з найпопулярніших письменників. Це більше, ніж просто фантастична пригода, вона занурює в серце вірувань, релігії та ненависті поколінь. Два континенти у стані війни, Три Королівства та Ішара розділені минулими кровопролиттями, але коли виникає зовнішня загроза – пробудження могутньої стародавньої раси, яка хоче переробити світ – два ворогуючі континенти мають якось навчитися перестати ненавидіти один одного і створити альянс для боротьби зі справжнім ворогом.
Українське видання представлятиме директор та головний редактор видавництва «Медіасон» (м. Івано-Франківськ), яке отримало права на переклад та видання трилогії К. Андерсона, Владислав Сукенник.
Кевін Дж. Андерсон написав понад 125 книг, у тому числі 52 національні та міжнародні бестселери. Він був номінований на премію «Неб’юла», премію Брема Стокера, премію Шамуса та премію «Срібний Фальчіон», а також отримав нагороду SFX Readers’ Choice Award, премію «Золота качка», премію «Скрайб»; у 2012 році на Comic Con у Сан-Дієго він отримав премію Faust Grand Master Award за життєві досягнення.
У співавторстві з Браяном Гербертом він написав численні бестселери та визнані критиками романи у всесвіті «Дюни», а також романи «Зоряні війни» та «Секретні матеріали». У своїй оригінальній творчості він найбільш відомий своєю серією «Сага про сім сонць», трилогією «Терра Інкогніта», серіалом «Ден Шембл», серіалом «Зомбі ПІ» та «Заводними ангелами» у співаторстві із Нілом Піртом».