Патрік Несс «Поклик монстра»

Сьогодні у рубриці «Читай з нами! Читай більше нас!» книжка «Поклик монстра» англійського письменника Патріка Несса – маленька книга з величезним сенсом та душею. Це – роман-емоція, роман-надрив про 13-річного хлопчика Коннора.
Як хлопчику змиритися з думкою про швидку смерть матері? Як прийняти страшну правду? Все життя Конора йде шкереберть: у нього проблеми в школі, у стосунках з батьком і бабусею, і проблеми з самим собою… Але Конор не самотній. Після опівночі до нього приходить монстр зі снів, старе тисове дерево, яке набуває вигляду чудовиська. Монстр приходить коли хлопчику особливо погано, щоб розповісти йому історії про любов, надію та втрату, які спочатку здаються Конору безглуздими, але … Саме цей монстр допоможе Конору зазирнути в свою душу, відшукати там монстрів, подружитися з ними, прийняти їхні поклики,та, нарешті, розібратися зі своїми внутрішніми протистояннями…
«Життя не пишуть словами, його пишуть вчинками». Так сказав один з героїв роману, з якими вас познайомить сьогоднішня оповідачка, читачка бібліотеки Кокоріч Софія.
А сама книга П. Несса «Поклик монстра» чекає на вас в бібліотеці!