«Бібліоканікули» – спогади))))

«Бібліоканікули» завершились, тому хочемо поділитися з вами яскравими спогадами. Розпочали ми наш марафон під гаслом: «Кожному по гному!». Дякуємо нашій читачці, пані Ользі Топорок, за майстер-клас зі створення гномів та гарні емоції.
Знайомились з новинкою від Видавництво Старого Лева «Казки під ялинку» – на сторінках цієї зимової книжечки на вас чекають зустрічі з домовиками, феями, святим Миколаєм та його помічниками, єнотиком Бо та іншими казковим істотами. А також з Марина Старощук створювали яскраві поробки.
Разом з Товариством Червоного Хреста України робили новорічні іграшки та отримали корисну інформацію щодо мінної небезпеки та безпечної поведінки під час обстрілів. Завітали до нас з вертепом талановиті актори з молодіжного центра «Дон Боско».
Провели засідання книжкового клубу «Pro-читай» разом з Іриною Нечиталюк – читали, розмовляли, отримували передбачення та співали!
Завітав до бібліотеки військовий 35-ої окремої бригади морської піхоти разом з Наталею Михайленко, очільницею Одеський обласний центр патріотичного виховання дітей та молоді. Наші читачі мали змогу дізнатися про військове спорядження, а також приміряти його.
А на завершення – повернення розмовного клубу з англійської мови «Pickwick club».
Багато грали, робили символ нового року з глини, дивилися кіно та спілкувалися!