Святкове виїздне засідання Розмовного клубу відбулося!)

Давненько ми не мандрували, тож відвідування Бібліоночі у ОННБ це була захоплююча подорож, яка залишила свої неповторні враження в серці кожного учасника.
В колі читацької команди провели святкове виїздне засідання Розмовного клубу з Іриною Нечиталюк.
Яке задоволення говорити з юнню про любов. Обговорили знайомство Івана та Марічки з “Тіней забутих предків”
Такі глибокі міркування і мудрі думки: про обережність в стосунках, щоб не образити; про відповідальність і свободу вибору.
Це потрібно було стенографувати)))))
А ще ми брали участь у квізі. Цікаві питання змусили задуматися! А приємні сюрпризи зробили наше перебування в ОННБ ще цікавішим. Відповіді не лише розширили наш кругозір, а й принесли задоволення від отриманих призів, грамот та валентинок.
Залиті світлом та радістю зали бібліотеки стали місцем насолоди для всіх відвідувачів. Різноманітні заходи від ОННБ стали відмінним доповненням до запланованих подій.
Це було не лише свято читання, а й вражаюча подія, яка об’єднала нас у гармонійному літературному співтоваристві. Щиро дякуємо організаторам та вам усім, хто долучився до цього неймовірного дня.
З нетерпінням чекаємо на нові літературні відкриття та запрошуємо всіх наступного разу приєднатися до нашої читацької команди!
Ділимося з вами чудовими митями, дякуємо за відеоподорож нашій чудовій читачці Лілії Радіоновій!