Поезія – це завжди неповторніть, якийсь безсмертний дотик до душі

21 березня у всьому світі відзначається Міжнародний день поезії. У 1999 році ООН запропонувала відзначати цю дату, аби заохотити держави світу пропагувати написання й читання віршованих творів, видавати й поширювати їх. Ухвалюючи таке рішення, ЮНЕСКО схарактеризувала поезію як символ людського духу, що об’єднує й зміцнює людство.
Цього дня до Одеської обласної бібліотеки для юнацтва ім.В.В.Маяковського завітав поет, журналіст, засновник першого одеського літературного порталу «Litoda» Дмитро Журавель. Поціновувачі поетичного слова – студенти Одеського професійного ліцею технологій та дизайну і Одеського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування – мали змогу ознайомитися з творчим доробком молодого поета, послухати поезію у його  виконанні, переглянути музичні твори гурту Public drama, створені на вірші Дмитра.

Шедеври світової та української літератури та сучасна українська поезія були презентовані на виставці «Поезія – це завжди неповторніть, якийсь безсмертний дотик до душі».