Подорож до музею української книги

До Міжнародного дня музеїв наші улюблені читачі мали подорож до однієї з найбільших і найстаріших книгозбірень Одеси, історія якої нараховує 125 років – Одеської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Грушевського. Там вони відвідали Музей української книги, де мали змогу побачити рідкісні та старі видання, доторкнутися до автентичної копії друкарського верстату Івана Федорова, а також влаштували атмосферну фотосесію.
Але це був тільки початок…Далі наші юні дослідники скористалися унікальною нагодою разом з дослідницею одеських «патріотичних котиків» Анастасією Ганєвою пройтись екскурсійним авторським маршрутом центром міста для знайомства з ними.
Потім була цікава зупинка в одеському Art-дворику. А на завершення їх чекав Одеський літературний музей зі своєю родзинкою – Садом скульптур.

Дякуємо за відеозвіт нашій читачці Лілії Радіоновій з чергової бібліоподорожі до Музею української книги Одеської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М.Грушевського та пошуків «патріотичних котиків» з Анастасією Ганєвою!