Запрошуємо на фестиваль «Читай, юність!»

В останній весняний день – маємо за радість запросити наших читачів на фестиваль «Читай, юність!» Кожного дня на вас очікують неймовірні зустрічі, розмови про книжки й не тільки, цікавинки та приємні сюрпризи.

Чекаємо на вас щодня, окрім неділі!

Друже, розпочни літо на драйвовій хвилі! Запрошуємо на цікавезну зустріч з Максимом Трубніковим. Максим - фронтмен рок-гурту "Друже Музико", «Учитель року-2022» у номінації «Мистецтво», викладач музики та мистецтва в Одеському ліцеї №9, волонтер, реконструктор українських старосвітських інструментів. Поговоримо про різне – про музику та літературу, комікси та критичне мислення, про життя у всіх його проявах. Тож чекаємо на вас у вівторок, 4 червня, о 15.00!

Запрошуємо наших читачів та всіх бажаючих на презентацію книги Євгенії Подмаркової «Тилові нотатки». Євгенія Подмаркова – авторка збірки «В одеський спосіб», громадська активістка, волонтерка. Вона називає свої нотатки «історіями, яких не було», хоча насправді вони були. Був страшний кінець лютого 2022 року, були весняні, літні, осінні місяці першого року великої війни росії, розпочатої на території суверенної держави та події важкого другого року національного спротиву. Волонтерство, допомога, підтримка, поїздки на Миколаївщину, згодом в Слов’янськ до чоловіка (це окрема історія) – такими ви почуєте тилові нетилові нотатки пані Євгенії. Це особиста історія кожного з нас і це наша спільна історія боротьби.

Літній сезон клубу любителів читання і обіймів з пані Іриною стартує! Запрошуємо на перше засідання, де маємо чудову нагоду поспілкуватися з улюбленою авторкою нашої бібліотеки – Євгенією Завалій про нову книжку «Політика для дітей». То що ж таке ця політика? Де вона живе? Чому всі від неї так сахаються? Євгенія має ступінь магістра політології і знає про політику чимало різноманітних таємниць — тож із нею ти без проблем з’ясуєш відповіді на ці та інші політичні питання, навіть найбільш каверзні. Чекаємо на всіх у четвер 6 червня о 15.00!