Літературні читання пам’яті Героя України Дениса Максишка

У День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України ми вирішили започаткувати щорічні літературні читання пам’яті Героя України Дениса Максишка. Денис Максишко командував самохідною артилерійською батареєю 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу. 14 березня 2022 року, успішно виконавши бойове завдання і знищивши позиції ворога, підрозділ старшого лейтенанта Максишка потрапив під обстріл. Денис Максишко загинув. У березні 2024 року вулицю Марії Демченко було перейменовано на честь Дениса.
На зустрічі онлайн була присутня мама, дружина та побратими воїна. Дізналися про дитинство та життєвий шлях Дениса, його захоплення та хобі. Наталія Костянтинівна Максишко, мама Дениса, розповіла, які він книжки читав та які справили найбільше враження, давали йому внутрішні сили та натхнення. Своїми спогадами про командира поділився бойовий побратим з 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу Василь Опаленко.
Дякуємо Максу Трубныкову за музичні присвяти, УІНП : Південь за допомогу в організації зустрічі, Ірині Нечиталюк за тепло та чуйність!
Світла пам’ять всім Воїнам, які віддали своє життя за нашу Незалежність!