Читання, ігри та позитивні емоції: зустріч з командою “Лапа допомоги”

Наша бібліотека продовжує дарувати радість і тепло відвідувачам через літературу та інтерактивні заходи. В цю суботу ми провели чудовий день з  командою “Лапа допомоги”, яка допомогла створити незабутні емоції для наших маленьких відвідувачів.

День був насичений цікавим читанням, веселими іграми та, головне, спілкуванням з чудовими собаками, які стали головними героями заходу. Нашими друзями стали:

  • Елена Веліченко з доброзичливим коргі на ім’я Сєня
  • София Сивирин та активний бігль Хеппі
  • Вероніка Федосєєва з милим брабансоном Лілі
  • Євгенія Самарська і її енергійний боксер Пана

Команда “Лапа допомоги” подарувала читачам не лише море позитиву, але й важливий досвід спілкування з тваринами. Діти мали можливість дізнатися про особливості догляду за собаками, їх поведінку та отримати безцінний досвід дружби з чотирилапими.

Висловлюємо подяку Одеському обласному клубу собаківництва ТСО України за організацію та підтримку заходу, який приніс стільки щасливих моментів нашим юним читачам.

Цей захід став яскравим прикладом того, як спільні зусилля можуть створювати радісні й натхненні зустрічі. Ми раді продовжувати нашу місію — підтримувати та надихати дітей через книги, ігри та спілкування з природою. До нових зустрічей у бібліотеці!