Виставка «Книжкова терапія»

КНИЖКОВА ТЕРАПІЯ: СКАНУЙ І ЧИТАЙ – ВІДКРИВАЙТЕ НОВІ ГОРИЗОНТИ РАЗОМ З НАМИ!

Шукаєте шлях до самопізнання та гармонії зі світом? Одеська обласна бібліотека для юнацтва разом з Дитячою міською поліклінікою №6 Compass підготували для вас унікальну виставку «Книжкова терапія», яка відкриє перед вами нові можливості для саморозвитку!

Виставку організовано в рамках Тижня ментального здоров’я, на теренах наших партнерів Compass.

Що ви знайдете на виставці? 📚 Легкий вибір книг – просто скануйте QR-код і замовте книгу, яку обрали, або приходьте до нашої бібліотеки, де вас чекає ще більше літературних скарбів! 📚 Різноманіття тем – книги з психології, особистісного розвитку, стосунків, ментального здоров’я та багато іншого. 📚 Світові бестселери – ми зібрали найпопулярніші видання, які допоможуть вам краще зрозуміти себе та навколишній світ.

Більше інформації про виставку та інші заходи Тижня ментального здоров’я ви можете знайти на сторінці Compass Education.

Що радимо почитати? 📕 Анна Просвєтова, “13 ключів до розуміння себе” – ідеальний старт для глибокого самопізнання. 📓 Олена Тараріна, “Бути собою” – книга для тих, хто прагне знайти шлях до щастя та гармонії. 📘 Філіппа Перрі, “Важливо, щоб ваші батьки це знали” – must-read для батьків, дітей і всіх, хто цікавиться вихованням.

І це ще не все! Фотографуйтеся на фоні нашої виставки, публікуйте світлини в соціальних мережах, додавайте хештеги #CompassMentalHealth та #Книжковатерапія, і разом ми популяризуватимемо любов до читання!

Крокуємо разом у напрямку здоровʼя та гармонії! 🍏