Ох і запашна та енергійна зустріч-знайомство зі світом кави у нас сьогодні була! Від справжніх професіоналів з команди “Смажимо каву в Одесі” дізналися походження кави, її різномаїття, звідки береться кава з різними нотами: горіхи, карамель, цитрусові тощо, та як всі ці пункти впливають на її фінальний смак.
Про те, як стати професіоналом та отримати актуальну професію розповіла завідуюча Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу ОНЕУ к.е.н., доцент Ірина Давиденко.
Крім того, взяли участь у справжній професійній дегустації кави – капінгу, дізналися про незвичну професію Q-грейдера та спробували визначити запахи під чуйним керівництвом професіонала. А ще найактивніші учасники отримали подарунок – пакунок ароматної кави!