Підсумки цьогорічної благодійної бібліотечної акції «Книжка під подушку»

Щорічна благодійна бібліотечна акція «Книжка під подушку» в цьому році була справді надзвичайною!

Одеська обласна бібліотека для юнацтва ім. Маяковського ініціювала збір книжок для діток-вихованців притулків, інтернатів, з багатодітних сімей та сімей, яким необхідно було допомогти зробити дитині книжкове свято.

Відгукнулось багато людей, яким ми щиро вдячні!

Ми отримували книжки від видавництв та військових, від учнів шкіл та наших читачів, приходили люди, які через ФБ або від знайомих почули про акцію. Було зібрано біля 400 видань.

Щира подяка Євгенію Александрову (Корпорація “Ранок”), Видавництву “Підручники і посібники”, Ірен Роздобудько, Одеському ліцею № 9 Одеської міської ради, частинам зв’язку ВМС ЗСУ, нашим читачам та просто небайдужим жителям нашого міста. 
Окрема подяка за інформайційну та емоційну підтримку 
Олександру Афоніну, Артему ПоланскомуAntonia Celina!

Разом з книжками приносили також іграшки. Дякуємо за подарунки та створення святкового настрою майстрині авторської ляльки Светлані Патратий та майстрині народної ляльки Олені Овчинниковій

Подарунки зібрані під час акції, було передано до притулку №1 м. Одеси (КУ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Одеської міської ради»), Одеської спеціальної школи-інтернату № 91 (для дітей з вадами слуху), Ізмаїльського міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Також декілька наших читачів-діток отримали книжковий сюрприз, зокрема: дівчатка та хлопчики з багатодітніх сімей Янишевських та Кшапко, а також Микола Гудков, Віталіна Осіння, Максим Луцкер, Андрій Капштик.

Крім отриманого задоволення від подарунків, найбільш зворушливим для дітей був прояв уваги до них. Ваша небайдужість запалила вогники радості в дитячих очах.

Нехай Ваші серця і надалі залишаються чуйними, хай життя дарує приємні сюрпризи, миру та Божої благодаті Вам і Вашим родинам!