Кіносерпантин “Тут народився кінематограф”

Тут народився кінематограф

Вітаємо всіх причетних до створення вітчизняного кінематографу, а також його відданих поціновувачів з днем українського кіно!
Сподіваємося, що наш кіносерпантин “Тут народився кінематограф”, організований для студентів ОТХК тільки додав шанувальників кіно!
Адже наша славна Одеса в сенсі цього свята бігла “впереди паровоза”, і так добігла до 100 – річчя створення Одеської кіностудії! Тут знято більше 500 кінокартин, які змушують відчувати емоції, які тільки може подарувати кінематограф! Найголовнішим доказом великого успіху Одеської кіностудії є відомі та улюблені всіма фільми, зняті тут. Серед їх числа: «Звенигора» та «Арсенал» Олександра Довженка, «Весна на Зарічній вулиці», «Десять негренят», «Д’Артаньян і три мушкетери», «Пригоди Тома Сойєра і Гекльберрі Фінна», а також видатні роботи Володимира Висоцького – «Вертикаль» і «Місце зустрічі змінити не можна» та багато інших.
У різний час на кіностудії в Одесі працювали Олександр Довженко, Лесь Курбас, Микола Бажан, Юрій Яновський та Кіра Муратова.

Друзі, дивіться та читайте українське!

виставка кіносерпантин "Тут народився кінематограф"

П.С. Дякуємо за співпрацю викладачам ОТХК (відділення “Звукорежисура”).