Від козаків до кіборгів

14 жовтня в Україні відзначають одразу декілька важливих подій – День захисника України, День українського козацтва та Покров Пресвятої Богородиці. Ми вшановуємо мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України, військові традиції та перемоги українського народу.
З цієї нагоди у бібліотеці відбулася зустріч військового капелану Бурзанакі Анатолія з учнями школи № 78, які з захопленням слухали розповідь гостя про козаків, що обороняли українські кордони, та тих, хто сьогодні захищає спокій нашого народу.

Зустріч з капіланом10 жовтня за сприяння Центр патріотичного виховання та організації дозвілля дітей та молоді.Одеса відбулася зустріч учасника АТО, викладача Військової Академії Андрія Скорохода зі старшокласниками школи № 72, що була присвячена Дню захисника України. Розмова між школярами та гостем проходила у вигляді діалога, тож підлітки змогли на собі відчути, як це бути військовим, почули спогади про службу в зоні АТО, отримали відповіді на чисельні питання про будні військової служби та навчання.

день Пресвятої Покрови, День захисника України та День українського козацтва