Канікули з Гаррі Поттером (анонс)

Канікули з Гаррі Поттером

Неначе тільки пролунав перший дзвоник та почався навчальний рік, а вже зовсім скоро будуть вони – осінні шкільні канікули! На цей час наша бібліотека перетвориться на магічну школу Гоґвортс. Ти не тільки зможеш порівняти книгу з її екранізацією, але й відчути себе студентом Грифіндора чи Рейвенклова, Гафелпафа чи Слизерина. Як саме? У тебе буде унікальна можливість зварити зілля, приміряти Сортувальний капелюх, осідлати Німбус-2000, виготовити власноруч магічну паличку, зробити селфі з самим Дамблдором …
Це та багато інших цікавинок чекають на тебе, якщо ти завітаєш з 29 жовтня по 3 листопада на платформу 9 ¾ (вул. Ак. Корольова, 46, Одеська обласна бібліотека для юнацтва ім.В.В.Маяковського). Чекаємо на тебе щодня, але запам’ятай – у п’ятницю в нашому Гоґвортсі вихідний.

Заходи на "Канікули Гаррі Поттером"
А для найкращих учнів Гоґвортсу ми приготували справжні магічні подарунки – квитки в чарівний світ від Планета Кіно. Для цього завітай до Одеська обласна бібліотека для юнацтва, виконай завдання від Мінерви Макґонеґел, зроби фото з Дамблдором та отримай лотерейний квиток, а в неділю, 3 листопада о 14.00 – візьми участь у розіграші.

лотерейні квітки канікули з Гаррі Поттером