Презентація фентезі-роману «Дан. Варвара і варвари»

Презентація фентезі-роману для підлітків «Дан. Варвара і варвари» за участі автора – письменниці Олени Чернінької (м. Львів)
7 серпня 2020 року 12.00

Роман «Варвара і варвари» отримав II премію літературного конкурсу «Львівські перехрестя» від Львівського жіночого літературного клубу за стрімкий сюжет і довершених героїв, захопливий та впізнаваний сучасний Львів.

Від автора:
«Так іноді буває, що маленька людина приходить у цей світ, та він не поспішає розкривати їй свої обійми, не посміхається ніжно й не говорить привітно: «Гей! Вітаю, малюк! Ласкаво прошу! Я – твоє щасливе життя». І не важливо, коли саме тьмяніє сонце для цих крихіток: з дня народження або ж раптово позбавляє батьківської опіки, захисту, любові. Та саме тоді дитина пірнає у невідомість, де їй самотужки доводиться вчитись плавати. А довкола – дорослі люди, які начебто сповідують сімейні цінності…
Роман “Дан. Варвара і варвари” розповідає про те, як діти щиро намагаються нагадати дорослим мешканцям планети Земля про значимість справжньої дружби та любові безумовної.»

Буктрейлер:

Олена Чернінька. Дан. Варвара і варвари: Одеса, Видавництво Картуш, 2020. – 326 с.

Дякуємо Олені Чернінькій за знайомство, чудову зустріч, за нові враження та спілкування!!! 
Це було цікаво. Успіхів! ))