Маяковка рекомендує: йдемо в театр!

Містичні та фантастичні історії можна не тільки прочитати в книжках чи переглянути на екранах, але й зануритися в них з головою у театральній залі. Пропонуємо вам добірку спектаклів театрів нашого міста, а першоджерело – книжка – чекає на полиці нашої бібліотеки!


Завітайте до Одеського академічного театру музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3!

http://muzkomediya.com/


Завітайте до Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василька, вул. Пастера, 15!

http://ukrteatr.odessa.ua/


Японські казки

Актори театру прочитають глядачам японські народні казки в жанрі японського розмовного театру ракуго – про духів, відьом, будинкових.
Якщо ви любите страшні казки на ніч і японську екзотику – чекаємо вас в нашому Театральному дворику!
Казки супроводжуються живим музичним супроводом.

«Лісова пісня»

«Лісова пісня» – перший український твір в жанрі «фентезі», історія кохання простого сільського хлопця Лукаша і лісової дріади Мавки. У цій п’єсі втілилося народне сприйняття навколишнього світу, давнє міфологічне мислення українців, пошук себе в сучасному світі.
Чарівний світ стародавніх історій і казок, лісових потойбічних героїв стикається зі світом людей, і виникає проблема відносин людини – в особі Лукаша, його матері, вдови Килини, і природи – в особі Мавки і інших мешканців лісу. Адже людина звикла ставитися до природи споживацьки!
Використовуючи природні дари, людина не помічає своїх шкідливих дій. Зустрічаючись з фантазійним світом стародавнього лісу і закохуючись в Мавку, Лукаш порушує звичний уклад свого світу і чарівного світу лісу.
Мавка є втіленням не тільки краси і беззахисності природи, а й духовної краси людини, не може бути знищена в повсякденних дрібних турботах. Вона вічно відроджується.

Завітайте до Одесский театр юного зрителя им. Юрия Олеши, вул.Грецька, 48а!
https://tuz.od.ua/



Квіз “Halloween”
Моторошне мистецтво
Маяковка рекомендує: моторошні фільми до Хелловіну.
Конкурс моторошних оповідань
Бібліоканікули з Маяковкою розпочинаються!
«Party в бібліохаті. Halloween»!
Бібліовідмочки
Маяковка рекомендує: йдемо в театр!
Як це було…