Як зупинити булінг: поради юриста

За даними різних досліджень, майже кожен третій учень в Україні так чи інакше зазнавав булінгу в школі, потерпав від принижень і глузувань.

Практично в кожному класі є учні, які стають об’єктами глузувань та знущань, а також агресори, які є ініціаторами булінгу.

З метою роз’яснення проблематики даного питання в рамках реалізації  загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» фахівці Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної правової допомого розробили методичні рекомендації «Протидія булінгу в дитячому середовищі».

Поняття булінгу та його види; як самостійно протидіяти булінгу; куди звертатися; відповідальність – про все це ви можете дізнатись з даних методичних рекомендацій.

З метою отримання інших консультацій звертайтесь до Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Одеса, вул. Отамана Головатого, 1. Тел.. +38 (048) 793-14-20.

Літературу з питань правової самоосвіти ви можете знайти, звернувшись до електронного чи систематичного каталогу, а також до інформаційно-бібліографічного відділу нашої бібліотеки.